Aftalerne på plads: Ny bog er undervejs

Et udkast til forsiden på den kommende bog om Sydsjælland og Møn

Efter mange måneders forberedende arbejde kan Topsøe Medier nu annoncere, at der inden længe udgives en ny bog. Det bliver en slags opfølger til den velsælgende “100 ting at se – på Midtsjælland”, der udkom i april 2018. Nu er fokus på en anden region: Sydsjælland og Møn.

Er der virkelig hele 100 steder, der er værd at besøge i den del af Danmark? Det vil den videre research vise, men et gæt kunne være: Ja, det er der! Og tanken er, at bogen skal fortælle om ikke blot de i forvejen kendte seværdigheder, men også de knap så berømte, der fortjener lidt mere opmærksomhed.

Bogen ventes at udkomme i efteråret 2020. Dermed vil denne bog blive skrevet på noget kortere tid end den første i serien. Fra den første idé blev formuleret, til første eksemplar af bogen kom ud fra trykkeriet, gik der seks år.

At “100 ting at se – på Sydsjælland og Møn” kan blive realiseret, skyldes opbakning fra de fire kommuner i  området, nemlig Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg Kommuner. Desuden har projektet fået støtte fra Trelleborg Fonden i samarbejde med Sydbank. Topsøe Medier takker dem alle.

Du kan følge bogprojektet på www.100tingatse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.