Så er bogen om Sydsjælland og Møn ankommet!

Sådan ser de nytrykte bøger ud.

Ventetiden er ovre. Bogen “100 ting at se – på Sydsjælland og Møn” er landet fra trykkeriet. Det er stort!

Jeg håber selvfølgelig, at mange vil købe bogen. Enten for at blive klogere på en egn, de ikke kender ret meget til. Eller for at få noget at vide, som de ikke vidste, selvom de er tæt knyttet til området og måske endda er bosat i det.

Bogen handler om seværdigheder, men er alt andet end en turistbrochure. Når stederne skildres, sker det med friske øjne – med udgangspunkt i de oplevelser, som forfatteren får under sine besøg der. Inklusive møder med uventede forhindringer som tætte tornekrat eller vældige vandpytter. Men også med god plads til ærlig begejstring.

100 er mange. Så hvis man kun skulle beskrive de veletablerede attraktioner i Sydsjælland og på Møn, ville man slet ikke nå op på det antal. Derfor er der også seværdigheder med, der er knap så berømte. Det er faktisk et af hovedformålene med bogen: At kaste lidt lys på de ting, som går en smule under radaren, men som netop derfor kan kaste fine aha-oplevelser af sig.

“100 ting at se – på Sydsjælland og Møn” er på 264 sider og er forsynet med næsten 400 fotos fra landsdelen. Den koster 300 kr. og kan købes hos Topsøe Medier, hos boghandlere og via nettet.

Bemærk, at det fortsat også er muligt at købe den anden bog i serien. Den hedder “100 ting at se – på Midtsjælland”.

Se mere på 100tingatse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.